Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Elérhetőségeink megváltoztak

Elérhetőségeink megváltoztak

2008 év végén új telefonközpontot helyeztünk üzembe, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően könnyebb kapcsolattartást biztosítsunk. Központosítottuk a hibabejelentést, hogy mindig elérhetőek legyünk.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a hibabejelentések eljussanak a megfelelő emberhez cégünknél. Ehhez szeretnénk az Önök segítségét is kérni.

Kollégáink sok időt töltenek úton, és ügyfeleinknél hibaelhárítással. Ilyenkor nincs lehetőségük a bejelentett hibát feljegyezni. Ha Önöknél végeznek munkát, akkor szeretnénk, hogy az adott feladatra koncentráljanak és ne más ügyfél problémáját oldják meg telefonon. Előfordul, hogy betegek, szabadságon vannak és ilyenkor is szükségük van a telefonjukra, amit így nem szeretnének kikapcsolni. Ilyenkor nem tudják megoldani az Önök problémáját.

Fontosnak tartjuk ezzel szemben, hogy a hibabejelentés mindig időben eljusson hozzánk. Ezért több lehetőséget is biztosítunk. 

Hibabejelentés vezetékes vonalon: +36 96 509-343 

Hibabejelentés mobil vonalon: +36 30 929-4030

Hibabejelentés e-mailben:


Eddig kereskedő kolléganőinket közvetlenül nem lehetett hívni. Mostantól termékcsoportonként külön számon is elérhetőek.

Informatikai kereskedelem telefonszáma: +36 96 509-350

Irodatechnikai kereskedelem telefonszáma: +36 96 509-340


Megrendeléseikhez, kereskedelmi kérdéseikhez, problémájukhoz mostantól bevezetünk egy új e-mail címet, amit minden kereskedő kollégánk megkap.

e-mail:


Természetesen a meglévő (régi) telefonszámaink is élnek, ezeken továbbra is elérhetőek vagyunk.

 Nézze meg részletes elérhetőségünket
 Nézze meg kollégáink elérhetőségét
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Az Abakusz Kft jelenleg is üzemelteti rendszerünket, Osztrák székhelyű anyavállalatunk informatikai partnerével karöltve.
Munkájukat megfelelő szakmai felkészültséggel, a vállalt reagálási és rendelkezésre állási időket pontosan betartva végzik."

Fenyősi Béla
ügyvezető
IGM Robotrendszerek Kft


Gondjai vannak az informatikai rendszerével?

Az informatikai rendszere nem segíti, hanem akadályozza a cég működését?

Szeretné tudni, hogy hol vannak informatikai rendszerének a gyenge pontjai?


Write Comment (0 comments)