Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Bővültek elérhetőségeink

Bővültek elérhetőségeink

A vevő megelégedettségi kérdőívünk kitöltésekor idén is többen jelezték, hogy MSN-en, illetve Skype-on is szeretnének elérni bennünket. 

Beállítottunk egy MSN és egy Skype elérhetőséget, amelyeken kollégáink megpróbálnak válaszolni problémáikra. Ezt a lehetőséget nem a hibabejelentés kiváltására, hanem gyors kérdés-válaszra és a kommunikáció javítására szeretnénk használni. Kereskedelmi kérdésekre továbbra is a megszokott e-mail és telefonos kapcsolat áll a rendelkezésükre.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a hibabejelentések eljussanak a megfelelő emberhez cégünknél. Ehhez szeretnénk az Önök segítségét is kérni.

Kollégáink sok időt töltenek úton, és ügyfeleinknél hibaelhárítással. Ilyenkor nincs lehetőségük a bejelentett hibát feljegyezni. Ha Önöknél végeznek munkát, akkor szeretnénk, hogy az adott feladatra koncentráljanak és ne más ügyfél problémáját oldják meg telefonon. Előfordul, hogy betegek, szabadságon vannak és ilyenkor is szükségük van a telefonjukra, amit így nem szeretnének kikapcsolni. Ilyenkor nem tudják megoldani az Önök problémáját.

Fontosnak tartjuk ezzel szemben, hogy a hibabejelentés mindig időben eljusson hozzánk. Ezért több lehetőséget is biztosítunk. 

Hibabejelentés vezetékes vonalon: +36 96 509-343 

Hibabejelentés mobil vonalon: +36 30 929-4030

Hibabejelentés e-mailben:

Gyorssegítség MSN-en:

Gyorssegítség Skype-on: Abakusz_HelpDesk

Informatikai kereskedelem telefonszáma: +36 96 509-350

Irodatechnikai kereskedelem telefonszáma: +36 96 509-340

Kereskedelem e-mail-en:


 Nézze meg részletes elérhetőségünket
 Nézze meg kollégáink elérhetőségét
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Az Abakusz Kft jelenleg is üzemelteti rendszerünket, Osztrák székhelyű anyavállalatunk informatikai partnerével karöltve.
Munkájukat megfelelő szakmai felkészültséggel, a vállalt reagálási és rendelkezésre állási időket pontosan betartva végzik."

Fenyősi Béla
ügyvezető
IGM Robotrendszerek Kft


Gondjai vannak az informatikai rendszerével?

Az informatikai rendszere nem segíti, hanem akadályozza a cég működését?

Szeretné tudni, hogy hol vannak informatikai rendszerének a gyenge pontjai?


Write Comment (0 comments)