Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Képzési program az Abakusz Kft munkatársainak

Képzési program az Abakusz Kft munkatársainak
A feladataink elvégzéséhez állandó képzésre van szükség.
Az informatikai iparág a tudásalapú ágazatok közé tartozik. Az informatikai iparág a tudásalapú ágazatok közé tartozik. A szakmai tudáson kívül az angol nyelv társalgás szintű ismerete is követelmény. Az Abakusz Kft 2 éves képzési programot indított munkavállalói részére.
A hozzánk hasonló méretű vállalkozásoknak nagy feladat kitermelni az informatikai és nyelvi oktatás költségeit. A terhek csökkentése miatt támogatásra pályázunk a „HEFOP-2005-3.4.1 A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása” pályázatán.
A pályázatok elbírálása megtörtént. Közel 12 millió Ft pályázati támogatást nyertünk, melyet Microsoft, Novell, HP, Suse Linux, Ca szakmai képzésekre és vizsgákra és angol nyelvi képzésre fordítjuk.
A képzéssel további szakmai címek és partneri minősítések elnyerése a cél amellett, hogy a felmerülő feladatokat könnyebben és pontosabban el tudjuk végezni.
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Nagy szakértelem, gyors és pontos munkavégzés, készséges rendelkezésre állás közvetlenül a bevezetés utáni kezdeti időszakban"

Zagyvai Gábor
informatikus
www.vincotech.com


Hí­rlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhessen aktuális akcióinkról és híreinkről.


A feliratkozáshoz kattintson ide!


Write Comment (0 comments)