Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Infrastruktúra bőví­tés cégünknél

Infrastruktúra bőví­tés cégünknél
Az új technológiák kipróbálásának szükségessége valamint az egyre bonyolultabbá váló informatikai rendszerek megkövetelik, hogy a rendszerintegrátorok komoly tesztrendszerekkel rendelkezzenek.
Az állandó naprakészség biztosítása, valamint a rendszerintegrációs projektek pilotrendszereinek támogatása céljából az  Abakusz Kft-nél az elmúlt 2 hónapban a teljes szerverpark lecserélésre került. 
Az infrastruktúra hardware alapját a HP ML350-es (közte duálprocesszoros) szerverek képezik.
Szoftver oldalról a Novell Open Enterprise Server rendszere és a Microsoft Windows 2003 R2 Server termékcsaládja és SuSE Linux Enterprise Server v9 támogatja a munkánkat. Tesztrendszerünk alapját a Microsoft Virtual Server 2005 R2 képezi. Ennek segítségével virtuális környezetben építhetünk tesztrendszereket, vagy ügyfelünk szerverparkját virtualizálva tesztelhetünk bevezetésre váró rendszert, vagy modellezhetjük egy új rendszer vagy szerver bevezetésének ügyfelünk rendszerére gyakorolt hatását.
A kiépített rendszer egyedülálló a régióban; segítségével cégünk lépéselőnybe került a versenytársakkal szemben.
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Az Abakusz Kft tanácsai figyelembevételével jelentős lépéseket tettünk abba az irányba, hogy cégünknél egy magasabb technikai színvonalat megtestesítő, ugyanakkor alacsony fenntartási költséggel bíró hardver és szoftver infrastruktúra alakuljon ki"

Pusztai János
üzemigazgató
Owens-Illinois Plastics Kft (Rexam Kft)


Gondjai vannak az informatikai rendszerével?

Az informatikai rendszere nem segíti, hanem akadályozza a cég működését?

Szeretné tudni, hogy hol vannak informatikai rendszerének a gyenge pontjai?


Write Comment (0 comments)