Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Pápaihús Novell Cluster

Pápaihús Novell Cluster
Rendszerintegrációs projektbe kezdett az Abakusz Kft a Pápai Hús Rt telephelyén.
A projekt keretében egy a megrendelő alap informatikai feladatait ellátó rendszer kerül kiépítésre.
A rendszer "lelke" egy HP MSA-500 storage és a hozzá kapcsolódó két HP Proliant DL-380G4 szerver. A szerverek a Novell Cluster megoldásának segítségével nyújtják a file és nyomtatókiszolgálást (Novell Open Enterprise Server, iPrint), valamint magas rendelkezésreállású csoportmunka (GroupWise 7) és hálózat illetve munkaállomásmenedzsment, szoftver és hardverleltár (ZenWorks 7 Suite) szolgáltatást.
A cluster rendszert egy standalone HP DL-380G4 szerver egészíti ki, tűzfal és proxy (BorderManager 3.8) szolgáltatásokkal.
A hálózati infrastruktúra új mag köré kerül kiépítésre. A megbízható, nagy gerincsávszélességű hálózati kapcsolót a HP ProCurve GL moduláris kapcsolója képviseli.
A tápellátás biztonságáról az APC Smart szünetmentes családjának tagjai gondoskodnak, a beépített smart SNMP kártyának köszönhetően duál kiépítésben.
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Az Abakusz Kft tanácsai figyelembevételével jelentős lépéseket tettünk abba az irányba, hogy cégünknél egy magasabb technikai színvonalat megtestesítő, ugyanakkor alacsony fenntartási költséggel bíró hardver és szoftver infrastruktúra alakuljon ki"

Pusztai János
üzemigazgató
Owens-Illinois Plastics Kft (Rexam Kft)


Hí­rlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülhessen aktuális akcióinkról és híreinkről.


A feliratkozáshoz kattintson ide!


Write Comment (0 comments)