Abakusz
Abakusz
Kezdőlap arrow Hírek, események arrow Hírek arrow Pápaihús Novell Cluster

Pápaihús Novell Cluster
Rendszerintegrációs projektbe kezdett az Abakusz Kft a Pápai Hús Rt telephelyén.
A projekt keretében egy a megrendelő alap informatikai feladatait ellátó rendszer kerül kiépítésre.
A rendszer "lelke" egy HP MSA-500 storage és a hozzá kapcsolódó két HP Proliant DL-380G4 szerver. A szerverek a Novell Cluster megoldásának segítségével nyújtják a file és nyomtatókiszolgálást (Novell Open Enterprise Server, iPrint), valamint magas rendelkezésreállású csoportmunka (GroupWise 7) és hálózat illetve munkaállomásmenedzsment, szoftver és hardverleltár (ZenWorks 7 Suite) szolgáltatást.
A cluster rendszert egy standalone HP DL-380G4 szerver egészíti ki, tűzfal és proxy (BorderManager 3.8) szolgáltatásokkal.
A hálózati infrastruktúra új mag köré kerül kiépítésre. A megbízható, nagy gerincsávszélességű hálózati kapcsolót a HP ProCurve GL moduláris kapcsolója képviseli.
A tápellátás biztonságáról az APC Smart szünetmentes családjának tagjai gondoskodnak, a beépített smart SNMP kártyának köszönhetően duál kiépítésben.
Az IVSZ tagja Novell Partner ISO 9001 Cím: Győr, Attila u. 24. Infoart Média

"Számomra a legpozitívabb eredmény az volt, hogy a helyi IT tagjai gyorsan és jól tudtak együttműködni a telepítést végző kollégákkal, rengeteg haszon információt tudtak meg a rendszerről, ami segítette őket, hogy teljesebb legyen az telefonrendszer használatáról alkotott képünk."

Gurmai Károly
ügyvezető
Vincotech Kft


Gondjai vannak az informatikai rendszerével?

Az informatikai rendszere nem segíti, hanem akadályozza a cég működését?

Szeretné tudni, hogy hol vannak informatikai rendszerének a gyenge pontjai?


Write Comment (0 comments)